Vacature: product specialist bij Kärcher België

december 20, 2017 in Vacatures, België

Kärcher is wereldwijd marktleider op gebied van reinigingssystemen, producten en diensten. Het bedrijf staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De sleutel van ons succes zijn onze gemotiveerde medewerkers die dagelijks hun expertise toewijden aan ons bedrijf en product.

Kärcher is een Duits familiebedrijf dat uitzonderlijke carrièremogelijkheden aanbiedt binnen een sterke, gezonde en internationaal gereputeerde groep. Interessante uitdagingen in combinatie met uitwisseling van know-how, creëren een ideaal platform voor de individuele carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling. Wij zoeken naar betrokken medewerkers die teamwork waarderen. Medewerkers die samen met ons streven naar wat Kärcher speciaal maakt: altijd het beste aanbieden, zonder uitzondering.

Voor het team in Wilrijk zoekt Kärcher een

product specialist 
(m/v – fulltime)

Functie
Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het ‘product introductieproces’ is voor jou vertrouwde materie. Je maakt kennis met de nieuwe producten, voorgesteld vanuit het hoofdkantoor, en je kan het potentieel ervan inschatten. Je onderzoekt de concurrentie, test machines en verzorgt de training naar het sales team. Je stelt samen met de marketeer het juiste plan op voor de introductie van het product in de doelgroep. Je volgt de beschikbaarheid en verkoop op.

Je monitort en analyseert constant de B2B markt.

Je bent 2nd line support omtrent alle interne vragen over het product.

Je zorgt ervoor dat andere interne afdelingen over voldoende en overzichtelijke informatie beschikken omtrent nieuwe producten, toepassingen, marktpotentieel en concurrentie. Je werkt actief mee in het checken van brochures en acties opgesteld door de marketeers.

Je stelt samen met sales het budget en de prijslijst op voor het komende jaar. Je denkt mee over de strategie op lange termijn en stelt vanuit je kennis en analyse van cijfers, initiatieven voor omtrent acties teneinde het omzet- en margecijfer te verbeteren. Je stelt concrete objectieven voor en bewaakt die tijdens en na de actie.

Je rapporteert aan de marketingmanager.

Interesse? Klik voor meer informatie over het profiel van deze functie en het aanbod van Kärcher op deze link

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.