Vacature bij Kärcher: shop manager Kärcher Center Sint-Pieters-Leeuw

december 19, 2017 in Vacatures, België

Kärcher is wereldwijd marktleider op gebied van reinigingssystemen, producten en diensten. Het bedrijf staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De sleutel van ons succes zijn onze gemotiveerde medewerkers die dagelijks hun expertise toewijden aan ons bedrijf en product.

Kärcher is een Duits familiebedrijf dat uitzonderlijke carrièremogelijkheden aanbiedt binnen een sterke, gezonde en internationaal gereputeerde groep. Interessante uitdagingen in combinatie met uitwisseling van know-how, creëren een ideaal platform voor de individuele carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling.

Wij zoeken naar betrokken medewerkers die teamwork waarderen. Medewerkers die samen met ons streven naar wat Kärcher speciaal maakt : altijd het beste aanbieden, zonder uitzondering.

Buitengewone uitdagingen vragen om buitengewone mensen. Voor ons Kärcher Center in Sint-Pieters-Leeuw (Brussel)  zijn we op zoek naar een dynamische :

shop manager (m/f)
fulltime

Functie
Je werkt actief mee aan de groei van het Kärcher Center in Sint-Pieters-Leeuw met de hulp van verschillende afdelingen.
Je staat in voor de omzet, de jaarlijkse resultaten en de verzorgde presentatie van de producten.
Je waakt over het imago van de winkel en het bedrijf.
Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de winkel: de verkoopruimte inrichten en netjes houden, voorraad opvolgen en tekorten vaststellen, kassahandelingen uitvoeren, leveringen in ontvangst nemen en in de afdelingen plaatsen, de administratieve opvolgingen van de verkoop realiseren en de gegevens aan de desbetreffende dienst overmaken.
Je rapporteert aan de key account manager Professional

Je profiel
Je bent in het bezit van een commerciële gerelateerde opleiding.
Je hebt enkele jaren ervaring in een retail omgeving, affiniteit en interesse in techniek en zeer goede kennis van Nederlands en Frans.
Je bent dynamisch en organisatorisch ingesteld met de nodige commerciële feeling en klantgerichtheid.
Je woonplaats ligt in de regio Brussel of de as Brussel-Antwerpen.
Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken.

Wij bieden jou
een vast dienstverband; marktconform salarispakket; stimulerende werksfeer met aandacht voor flexibiliteit, vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid.

Geïnteresseerd om jouw carrière een boost te geven? Klik dan op deze link naar de Kärcher-website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.