Vacature: accountmanager Kärcher Professional Brussels e.o.

juli 25, 2018 in België, Vacatures

Kärcher is wereldwijd marktleider op gebied van reinigingssystemen, producten en diensten.  Het bedrijf staat voor  kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De sleutel van ons succes zijn onze gemotiveerde medewerkers die dagelijks hun expertise toewijden aan ons bedrijf en product.   Kärcher is een Duits familiebedrijf dat uitzonderlijke carrièremogelijkheden aanbiedt binnen een sterke, gezonde en internationaal gereputeerde groep.

Interessante uitdagingen in combinatie met uitwisseling van knowhow, creëren een ideaal platform voor de individuele carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling. Wij zoeken naar betrokken medewerkers die teamwork waarderen.  Medewerkers die samen met ons streven naar wat Kärcher speciaal maakt : altijd het beste aanbieden, zonder uitzondering.

Ter versterking van onze commercieel team in de divisie Professional zoek wij een fulltime :

account manager Professional (m/v)
Brussels gewest, Vlaams & Waals Brabant

Functie
Na een grondige opleiding, ben je verantwoordelijk voor het bewerken van dealers en eindklanten in uiteenlopende sectoren (industrie, bouw, retail, automotive, schoonmaak,…) binnen de regio en dit voor het volledige programma van producten en diensten (bvb.verhuur, leasing, service).

Als aanbieder van totaaloplossingen initieer en organiseer je tevens diverse projecten, demonstraties en after-sales activiteiten binnen de regio.

Je werkt nauw samen met de KAM/Trade Professional Manager voor het opzetten en ontwikkelen van actieplannen, promotionele campagnes en andere initiatieven die bijdragen tot het realiseren van de omzet- en verkoopsobjectieven.

 Klik op deze link voor informatie over het functieprofiel en aanbod.

Delen