Succesvolle Innovation Day Kärcher BeLux biedt keur aan sprekers en machines

januari 31, 2018 in België

Donderdag 25 januari zal niet gauw vergeten worden door de Kärcher-centers en Kärcher-dealers. Op deze dag werd namelijk de Kärcher Innovation Day  georganiseerd in het bedrijvencentrum Bluepoint in Berchem. Niet minder dan 100 aanwezigen konden hier kennismaken met de laatste innovaties van Kärcher.

En daar waren er vele van. Zo werden nieuwe Kärcher-producten uit de categorieën Home & Garden en Parc & City Solutions getoond, zoals de Kärcher kettingzaag, heggenschaar en kantenmaaier. Maar ook de trend naar batterij-aangedreven reinigingsmachines als de veeg-/zuigmachines KM 85/50 R en KM 120/250 waren van de partij. De KM 120/250 is de nieuwste industriële veeg-/zuigmachine, die uiterst geschikt is voor de reiniging van grote terreinen en die een oppervlakteprestatie heeft tot wel 13.000 m²/u. Verder toonde Kärcher op zijn Innovation Day de werktuigdrager MIC 42, de industriezuiger IVS 100/55, de AF 100 luchtreiniger, de WPD 50 waterdispenser en – uiteraard – een serie hogedrukreinigers uit de middelklasse.

“In de voormiddag kregen de aanwezigen presentaties te horen met nuttige informatie van verschillende sprekers. Na de lunch konden zij in kleine groepjes 8 verschillende boots bezoeken, waar men onze machines van dichtbij kon bekijken en proberen. Daarnaast was er ook nog ruim de tijd om te netwerken en om lekker te eten en te drinken. Een méér dan geslaagd event én voor herhaling vatbaar”, concludeert Kees Wagtmans, managing director van Kärcher BeLux.

Over Kärcher
Kärcher is de wereldleider inzake reinigingstechnologie. In 2016 behaalde het familiebedrijf met 2,33 miljard euro zijn hoogste omzetcijfer in de geschiedenis van het bedrijf. Met hoge- en ultrahogedruk reinigers, stofzuigers en stoomreinigers, huis- en tuin pompen, vegers en schrobbers, voertuigreinigingssystemen, reinigingsmiddelen, droogijsreinigers, drink- en afvalwater behandelingsinstallaties, waterdispensers en een ingenieus vlootbeheersysteem, bieden we een brede waaier van innovatieve oplossingen. Hier horen ook toebehoren, advies en service bij. Alfred Kärcher GmbH & Co. KG stelt 11.862 mensen tewerk in 65 landen.

Delen