Sponsor Kärcher BeLux trots op eerste Ronald Mcdonaldhuis

oktober 20, 2017 in België

Karcher Ronald McDonalds huis - eerste spadesteek in JetteOp 13 oktober vond de memorabele eerste-spadesteek plaats voor het allereerste Ronald McDonaldhuis in België. Daarmee werd het officiële startschot gegeven voor de bouw op de terreinen van het UZ Brussel, campus Jette. Ook een afvaardiging van reinigingsspecialist Kärcher woonde het feestelijke moment bij.

Kärcher draagt het project een warm hart toe. Vanaf de initiatiefneming door het Ronald McDonald Kinderfonds heeft het bedrijf zich geëngageerd om bij te dragen aan het welslagen ervan. Naast een financiële bijdrage ondersteunt Kärcher ook de gezondheid van het gebouw door middel van de schenking van enkele reinigingsmachines. Met de bouw van dit Ronald McDonaldhuis wordt in Jette een thuis gecreëerd voor families van langdurig gehospitaliseerde kinderen.

Kees Wagtmans, managing director Kärcher NV: “We zijn erg blij dat we kunnen meeschrijven aan dit verhaal. De vzw Ronald McDonald Kinderfonds verdient alle mogelijke ondersteuning bij haar dagelijkse werking: families met kinderen met medische noden helpen.”

Op de foto de eerste spadesteek voor de bouw van het Ronald McDonaldhuis in Jette, met v.l.n.r.: Peter Verhelst (Treasurer vzw Kinderfonds), François Bouillon (President vzw Kinderfonds), Hervé Doyen (burgemeester van Jette) en Marc Noppen (CEO UZ Brussel)

 

 

Delen