Prime presenteert The Future of Damage controle

oktober 19, 2018 in België

Prime Facility Solutions & Services heeft in september in Vilvoorde haar gloednieuwe Damage Control Unit voorgesteld.  Deze wagen is met zijn +13m lengte enig in zijn soort en absoluut Future Proof ontworpen!

Met deze unit kan Prime Facility Solutions & Services op locatie professioneel reinigen na brand en/of waterschade, reconditioneren, conference calls verzorgen en dergelijke. Hiermee bespaart Prime Facility Solutions & Services niet enkel vervoer maar worden ook de tijd van probleem tot oplossing én de bijhorende kosten beperkt.

Specificaties
De Unit is powered by DAF  – May Courier – (with CSR Predictive Shifting), beschikt over full air conditioning for drogen en ontvochtigen, heeft 50M³ reconditioning ruimte met ‘ozonating & ionization (Airgopro)’ en beschikt over kantoren met Wifi-spot (coordinatie centrum met mogelijkheid voor conference call). Verder heeft de Unit volledig uitgeruste cleaning room (met aangepaste waterdruk), een generator en water reservoirs voor schoon water en verzamelreservoirs voor vies water.

Over Prime Facility Solutions & Services
Prime staat voor schoonmaak op maat. Het facilitaire bedrijf gaat op de stoel van de klant zitten, beoordeelt de gehele locatie, analyseert functie en gebruik, combineren dat met het klantenpakket van eisen en budget om tot een doordacht overall schoonmaakplan te komen.  Prime Damage Control is onderdeel van Prime Facility Solutions & Services en gespecialiseerd in brand-, roet- en waterschadesanering. 

Delen