Met Hy-Brid Lifts completeert Collé assortiment schaarhoogwerkers

Colle - Hy-Brid LiftsCollé Rental & Sales voegt de elektrische en push-around low-level schaarhoogwerkers van Hy-Brid Lifts toe aan het reeds zeer uitgebreide verkoop- en verhuurassortiment. Hy-Brid lifts worden geproduceerd door het Amerikaanse Custom Equipment Inc. Custom Equipment is een marktleider op het gebied van low-level access producten en een nieuwe industriële standaard weet neer te zetten.

Met de introductie van Hy-Brid Lifts is Collé in staat om een compleet gamma low-level elektrische en push-around schaarhoogwerkers met een werkhoogte tot 6,3 meter aan te bieden. Collé Rental & Sales zal tevens optreden als importeur en de volledige distributie binnen Europa voor haar rekening nemen.

Custom Equipment Inc in het kort
Het in 1981 opgerichte Custom Equipment Inc. ontwerpt en produceert universele
hybride schaarhoogwerkers in elektrisch aangedreven en duw-bare uitvoeringen. Deze breed inzetbare hoogwerkers bieden uitzonderlijke mogelijkheden dankzij het robuuste maar lichte ontwerp. Ze kenmerking zich door hun eenvoudige bediening en hebben werkhoogtes tot 6,3 meter. Deze hoogwerkers kunnen dankzij hun unieke eigenschappen worden ingezet tijdens diverse fases van bouw-, onderhoud- en renovatieprojecten.

Steven Kissinger, CEO van Custom Equipment Inc. is zeer enthousiast over het aangegane partnerschap gezien de uitgebreide ervaring van Collé Rental & Sales op het gebied van verhuur en verkoop van hoogwerkers in Europa. “Met meer dan 100 jaar ervaring in de branche kunnen we ons nu beroepen op een Europese partner met een stevig fundament in de markt. Collé Rental & Sales weet hoe de markt werkt en heeft bewezen een uitstekende dienstverlener te zijn op het gebied van service en onderhoud”.

Het is altijd ons doel om onze klanten te voorzien van vooruitstrevende en marktleidende producten en met Hy-Brid Lifts hebben we wederom zulk product gevonden. De bijzondere “zero-turn radius” zorgt voor een nog betere manoeuvreerbaarheid dan standaard modellen, verder beschikken ze over een lage instap, zijn volledig onderhoudsvrij en zeer robuust gebouwd. Dit alles samen maakt deze Hy-Brids uniek en bieden ze net dat beetje meer wat wij en onze klanten zoeken”, aldus een zeer tevreden Frits Collé, algemeen directeur van Collé Rental & Sales.

Officiële bekrachtiging
Gedurende de aankomende VerticalDays in het Engelse Newton-Le-Willows zullen Hy-Brid Lifts en Collé Rental & Sales hun partnerschap officieel bekrachtigen en zal het nieuwe Hy-Brid assortiment op stand 102a aan het publiek getoond worden.

Over Collé
Collé Rental & Sales (met vestigingen in Nederland, Duitsland en België) is dé specialist op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor de bouw, industrie, grondverzet, evenementen, tijdelijke huisvesting, intern transport, reiniging en tuin & park. Met meer dan 350 werknemers bedient Collé een klantenkring in heel Europa. Meer dan 100 jaar ervaring staat bij Collé garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

×