Leen Camerlynck (CleanDeal) over Dag van de Webshop: “Mooi initiatief”

oktober 17, 2018 in België

“Liefhebber van online shoppen? Schrap je afspraken op 19, 20 en 21 oktober 2018 en haal het shopping-beest in je naar boven: Dag van de Webshop komt er weer aan! Voor de achtste keer op rij zullen de meest geweldige Belgische webshops jou verrassen met ongelooflijke voordelen”, nodigt de organisatie van Dag van de Webshop uit. 

Dag van de Webshop zijn drie hoogdagen van de Belgische e-commerce. Een van de deelnemers aan deze drie ‘dolle dwazen dagen’ is CleanDeal. de online schoonmaakgroothandel van de Benelux. CleanDeal gunt u 15% korting op bijna alles en nodigt u uit om zich via deze link alvast te oriënteren.

Leen Camerlynck, manager E-commerce bij CleanDeal: “Ik ben zeer enthousiast over het initiatief voor Dag van de Webshop. België liep wat achter op vlak van online shoppen, maar dat is verleden tijd: webshoppen groeit nu sneller in België dan in Nederland. Maar”, voegt Camerlynck toe, “helaas is het wel zo dat Belgen erg veel shoppen bij ‘buitenlandse’ webshops, omdat zij vaak al wat verder staan qua service, zoals leveringscondities, en vaker kunnen uitpakken met scherpere prijzen. Daarom ondersteunen wij met CleanDeal elk Belgisch initiatief dat Belgische webshops promoot.”

Over CleanDeal
CleanDeal is een 100% webshop van schoonmaak- en hygiëneartikelen. We bieden digitaal advies wanneer u dat wenst.

Delen