Kärcher present op elke koers cyclocros met reinigingspost

september 14, 2017 in België

Karcher Cleaning StationDe eerste cross van het nieuwe veldritseizoen in Eeklo werd overtuigend gewonnen door Mathieu van der Poel. Wout Van Aert moest zich tevreden stellen met de tweede plaats. Op 30 september in Neerpelt is zijn volgende kans voor een sportieve revanche. Eveneens op de afspraak: Kärcher, jarenlang partner van de cyclocross en ook dit seizoen weer aanwezig op alle wedstrijden, met reinigingspost.

De fietsen van de crossers zullen het komende herfst en winter weer zwaar te verduren krijgen. Modder en zand, regen, sneeuw en ijs … het hoort er allemaal bij. Spektakel gegarandeerd!

Gelukkig voor de renners en voor hun materiaalmeesters is reinigingsspecialist Kärcher er opnieuw bij. De reinigingsposten langs het parcours zijn perfect uitgerust om de vuile fietsen in geen tijd en in alle veiligheid weer proper te krijgen.

Het vertrouwde geel van Kärcher zal te zien zijn op de wedstrijden van de Telenet Superprestige, de DVV Trofee, de Soudal Classics en de Brico Cross. 29 crossen, 4 klassementen en 1 reinigingsspecialist: de formule voor een geslaagde cyclocrosswinter!

Delen