Health&Care in teken van zorgmedewerker en beleving

januari 15, 2018 in België

De tweede editie van HEALTH&CARE, de grootste vakbeurs voor de zorgsector, vindt plaats van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 april in Flanders Expo, Gent. HEALTH&CARE 2018 is het kennisplatform voor de sector waar 6000 zorgprofessionals en 320 standhouders elkaar ontmoeten en inspireren. Naast een sterk belevings- en seminarieprogramma en een boeiend debat tussen de beleidsmakers van de sector, is de beurs eveneens het decor voor de prestigieuze HEALTH&CARE Awards die dit jaar twee nieuwe categorieën bekronen.

“De zorgsector is voortdurend in beweging. Nieuwe producten, technologieën en innovaties volgen elkaar razendsnel op. Met de organisatie van HEALTH&CARE willen we de vinger aan de pols houden. Dit jaar zetten we het welzijn van de medewerkers in de zorg centraal. We bekijken met de sector hoe we oplossingen kunnen aanreiken waardoor de zorg terug centraal komt te staan en personeel meer tijd krijgt voor hun corebusiness, namelijk het zorgen voor de patiënt.”, vertelt Catherine Degreef van HEALTH&CARE.

Blik op de toekomst
HEALTH&CARE is voor professionals de ideale plaats om hun kennis bij te schaven en zich te laten inspireren. Naast de 320 standhouders die overzichtelijk zijn opgedeeld in vier categorieën (1. Building, Interior, Furniture, Care Equipment & Decoration; 2. ICT, Technology & Start-Ups; 3. Hospitality, Catering & Textile; 4. Facility & Services) zal er per segment een beleefzone gerealiseerd worden.

Het seminarieprogramma wordt ook dit jaar ingevuld met meer dan 40 geaccrediteerde lezingen door bezielende sprekers over zeer uiteenlopende thema’s.

Nieuw op Health&Care
Tijdens het HEALTH&CARE zorgdebat, dat voor de eerste keer georganiseerd wordt, zullen beleidsmakers, vakverenigingen, industrie en de academische wereld zich buigen over de meest prangende problematiek in de sector.

Tijdens HEALTH&CARE vindt opnieuw de uitreiking van de prestigieuze HEALTH&CARE Awards plaats. Voor 2018 worden niet alleen de beste projecten uit de sector in de kijker gezet maar zoomt de organisatie in op de mensen achter de zorg. Een professionele jury zal, naast de vijf bestaande categorieën (Health&Care, Tools, Hospitality, Innovatie, Concept) eveneens de award voor Zorgmedewerker van het Jaar en Zorgteam van het Jaar uitreiken. Projecten indienen kan vanaf 15 januari via de website.

Alle info over HEALTH&CARE kunt u vinden op www.health-care.be

Delen