Health & Care 2018: inschrijving Awards geopend

januari 30, 2018 in België

De tweede editie van HEALTH&CARE (van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 april in Flanders Expo, Gent) vormt het kennisplatform voor de sector waar 6000 zorgprofessionals en 320 standhouders elkaar ontmoeten en inspireren. Naast een sterk belevings- en seminarieprogramma en een boeiend debat tussen de beleidsmakers van de sector is de beurs eveneens het decor voor de prestigieuze HEALTH&CARE Awards die dit jaar twee nieuwe categorieën bekronen.

De grootste vakbeurs voor de zorgsector heeft de inschrijving voor de HEALTH&CARE Awards op 15 januari geopend. De 7 categorieën van de HEALTH&CARE Awards bestaan uit vijf awards, die elk gelinkt zijn aan een specifiek thema en twee persoonsgebonden awards. Deze awards werden gecreëerd, omdat HEALTH&CARE in 2018 resoluut de kaart trekt van de zorgmedewerker.

“Met de HEALTH&CARE, Innovatie, Tools, Concept en Hospitality Award, spelen we in op verschillende evoluties binnen de zorgsector. Zo probeert HEALTH&CARE vooruitstrevende en innovatieve ideeën in de kijker te plaatsen”, aldus legt de organisatie van de vakbeurs uit.

Inschrijvingen online is mogelijk van 15 januari tot 2 maart.
Alle informatie over HEALTH&CARE kunt u vinden op www.health-care.be.

Delen