Hannah Mensah duizendste werknemer Dienstenhuis

oktober 30, 2018 in België

Donderdag 25 oktober 2018 zal voor altijd met stip aangeduid staan in de geschiedenisboeken van Dienstenthuis: de dag waarop Hannah Mensah, haar 1000e medewerker is gestart. “Een absolute mijlpaal in ons 13-jarig bestaan, die helemaal aansluit bij onze missie van zoveel mogelijk mensen aan een zo goed mogelijke job te helpen”, schrijft de aanbieder van huishoudhulpen op haar website. 

Zowel kwantiteit als kwaliteit zijn belangrijk bij Dienstenthuis. “We zijn enorm blij met onze 1000e collega”, vertelt Afgevaardigd Bestuurder Tim Klaassen. “Het is nooit ons doel geweest om 1000 medewerkers te hebben, wel om zoveel mogelijk mensen een kans te geven. Naarmate we dichter en dichter bij deze symbolische grens kwamen, waren we er natuurlijk wel meer mee bezig en keken we uit naar onze 1000e collega. Maar niet enkel de kwantiteit is van belang, ook de kwaliteit. Deze willen we absoluut blijven garanderen.”

Is deze mijlpaal van 1000 medewerkers het eindpunt in groei van het Dienstenhuis? Lees het antwoord via deze link naar de website van Dienstenhuis Turnhout.

Dienstenthuis Turnhout is opgestart in 2006 met steun van het stadsbestuur, PWA en OCMW van Turnhout. We hebben ondertussen meer dan 820 thuishulpen in dienst, die ondersteund worden door 26 omkaderingsmedewerkers. Je vindt onze kantoren in Turnhout (2), Oud-Turnhout, Hoogstraten, Brecht, Kasterlee, Retie en Ravels.

 

Delen