Gladys, Nazmiye en Mandiang Tida kansmakers Schoonmaker van het Jaar

december 6, 2017 in België

Met nog een dag te gaan tot de finale van de Golden Service Awards wordt de spanning steeds groter. Maar liefst drie collega’s van EW Facility Services zijn nog in de running voor de titel Schoonmaker van het Jaar 2017 voor Nederland of België. Gladys Amoah is een van de vijf finalisten voor Nederland. Voor België zijn Nazmiye Yumer en Mandiang Tida Kote doorgedrongen tot de finale. De titel ligt binnen handbereik. Of een van onze finalisten deze daadwerkelijk mee naar huis gaat, is nog even afwachten.

Gladys Amoah – Ibis Amsterdam Centre Hotel
Gladys weet week na week weer de balans tussen kwaliteit en productiviteit te vinden. Ze is erg gedreven en de supervisors spreken lovende woorden over haar schoonmaakwerkzaamheden. Ze is een bescheiden persoon en complimenten ontvangt ze met een glimlach. Gladys is erg behulpzaam. Als buddy werkt zij bijvoorbeeld nieuwe medewerkers in. Ze is geduldig, geeft duidelijk aan wat er van hen verwacht wordt zonder dwingend te zijn en leert hen de fijne kneepjes van het vak.

Nazmiye Yumer – Lodge Group
Nazmiye is erg zelfstandig, neemt veel initiatief en laat altijd een goede kwaliteit zien. Ze is een betrokken, onvermoeibare, respectvolle en lieve collega. Ze is proactief en zorgt dat het werk goed en efficiënt wordt uitgevoerd. Nazmiye straalt teamspirit uit en werkt met haar collega’s in harmonie om de dienstverlening naar een hoger niveau dan verwacht te brengen.

Mandiang Tida Kote
Tida is een zeer gemotiveerde medewerker. Ze heeft een rustige en aangename persoonlijkheid en communiceert op een warme, open en respectvolle manier die door de opdrachtgever, gasten en collega’s enorm wordt gewaardeerd. Met een grote glimlach verschijnt Tida op het werk en die lach blijft de hele dag. Je kan altijd op haar rekenen. Schoonmaken zit in haar bloed en ze wil iedere dag het beste resultaat laten zien.

Finale
Op donderdag 7 december vindt de finale plaats en wordt bekend wie de Schoonmaker van hetJaar voor Nederland en de Schoonmaker van het jaar voor België wordt. Het zou een bekroning van hun dagelijkse inzet, enthousiasme en betrokkenheid zijn als een van onze collega’s de titel in de wacht sleept. Maar ook al gaan ze niet met de winst naar huis. Eén ding is zeker: voor ons zijn het nu al winnaars!

Delen