1 maart: Care organiseert 1e Airlocked Cleanroom Conference

februari 12, 2018 in België

Care Expert Cleaning en partners organiseren op donderdag 1 maart de eerste Airlocked Cleanroom Conference: een symposium over de ins and outs van cleanrooms. Van de inrichting, het onderhoud, het gebruik van juiste desinfectantia en tot aan de wetgeving voor kledij. Het thema is Setting the standards in controlled rooms; 11 sprekers maken hun opwachting in Salons van Edel (Wilrijk).

Het symposium begint om 11.00 uur en eindigt om 18.00 uur met een netwerkmoment. Er zijn key notes en breakout sessies voorzien voor twee trajecten: cleanrooms en ziekenhuizen.

Sprekers en onderwerpen
Dit zijn de sprekers en de onderwerpen van hun sessies:

 • Carsten Moschner (Dastex): The Body Box Test meet deeltjes in de lucht en bacteriën
 • Ivo Korteweg (SmartWare): Innovatie in cleanroom registratie
 • Barbara Wessels (Ecolab): Implementatie en gebruik van biocides
 • Bram Keymolen (Eye-Tec): Evolutie in Annex 1
 • Linda Vereycken (BMC Consulting):Gedrag en kledij in cleanrooms
 • Koos Agricola (Oce Technologies): Het kwantificeren van schoonmaak in een cleanroom
 • Jan Flament (UZ Brussel): Verbouwingen van een ziekenhuis zonder gevolgen voor de dagelijkse werking
 • Albert Vegter (Alpheios): Innovatie in desinfectie: case-study rond fogging
 • Luc Vanhaverbeke (UZ Leuven): Specialistische schoonmaak in ziekenhuizen in tijden van accreditaties
 • Luc Knaepkens (AZ Klina): Het belang van een zuivere omgeving bij infectiepreventie
 • Pascal Verdonck (AZ Middelares): Ziekenhuis 4.0

Presenting partner van de conferentie is Care Expert Cleaning, met partnership van tal van andere bedrijven uit de sector. Onder andere Dastex (cleanroom materialen), Alpheios (schoonmaakproducten), SmartWare (IT oplossingen).

Veel kennis over ultragevoelige ruimtes
Care Expert Cleaning is een aparte business unit van het schoonmaakbedrijf Care. “We beschikken over heel veel kennis van de reiniging van ultragevoelige ruimtes, zoals cleanrooms, labo’s en productieruimtes. Ons team volgt daarbij nauwgezet de GMP en GLP-wetgeving. Een ervaren business expert leidt de medewerkers op in specifieke technieken. De schoonmakers die we in deze ruimtes inzetten, zijn toonbeelden van discipline, stiptheid en kennis van de procedures. En we zijn constant op zoek naar relevante innovaties voor onze klanten”, legt Care uit.

Klanten die al gebruik maken van de diensten van Care Expert Cleaning komen vooral uit de farma en biotech. Care: “Andere sectoren waar wij een meerwaarde kunnen bieden, zijn bijvoorbeeld semiconductors, ziekenhuisapotheken en OK, weefselbanken, nucleaire technologie, medical device en micro-elektronica.”

Inschrijven kan via www.airlocked.be – als presenting partner schenkt Care Expert Cleaning een aantal kortingscodes weg ter waarde van € 175. Gebruik de code FREEVIACARE bij uw inschrijving.

 

Delen