Ziggo Dome geeft toiletten Live Avenue upgrade met Vendor Moments

Eventlocatie Ziggo Dome en toilethygiënespecialist Vendor hebben recentelijk de 12 toiletten op de Live Avenue, de besloten VIP boulevard, vernieuwd met implementatie van het Vendor Moments concept. Zo wordt de live beleving die gasten in de zaal ervaren verlengd tot in het toilet. Met inzet van een mix aan beeld, kleur, materialen en geur speelt Ziggo Dome positief in op de zintuigen en vormt het toiletbezoek geen onderbreking van de totale concertbeleving.

De Live Avenue ontvangt jaarlijks circa 50.000 gasten vanuit de Ziggo Dome Member Club waar het verder gaat dan enkel de beleving van een concert. Gasten genieten van een bijzondere avond uit met beschikking over vier drankbarren, een foodbar, excellente service, een meer dan fantastisch uitzicht op het podium en sinds kort dus ook luxe toiletten waarin je als bezoeker wordt meegenomen in één van de zes belevingswerelden, gevisualiseerd met prachtige beelden, een aangename geur en smart dispensers. Perry de Jong, Nationaal Accountmanager Vendor: “Ons voorstel over hoe het begrip ‘beleving’ ook kan worden toegepast op de kleinste ruimte van de Ziggo Dome, het toilet, werd met veel enthousiasme ontvangen. Gezamenlijk kwamen we al snel erop uit dat de toiletten een verlengstuk moesten vormen voor de beleving die een gast op de Live Avenue ervaart. Die mate van luxe en comfort wilde Ziggo Dome haar gasten ook in het toilet bieden. Daar sluiten de gekozen materialen, de beelden en de speciale geur naadloos op aan.”

Inspelen op de customer journey
“Het draait om de gehele beleving, de customer journey: van het parkeren van de auto op gereserveerde parkeerplekken onder de eventlocatie tot aan het toiletbezoek. Op al deze momenten waarop gasten in aanraking komen met een element dat de Ziggo Dome faciliteert, willen we voor onze zakelijke Member Club gasten net dat beetje meer, net dat beetje anders zodat niet alleen zij, maar ook hun genodigden positief verrast worden”, aldus David Kasten, Manager Member Club.

Over Vendor
Vendor is al bijna 60 jaar toonaangevend op het gebied van toilethygiëne en beleving binnen high traffic locaties. Actief in meer dan 30 landen biedt Vendor als specialist op duurzame en transparante wijze een optimale beschikbaarheid van toilethygiëne voor haar klanten én hun bezoekers, klanten en medewerkers. Een positieve beleving, uitstraling en continue beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden waarbij de toiletbezoeker centraal staat. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening bij vele duizenden klanten.

Over Ziggo Dome
Geïnspireerd door live muziek. Zet uw zintuigen op scherp en zie, hoor en voel de muziek. Daar staat de eventlocatie Ziggo Dome voor die op 24 juni 2012 haar deuren opende. De zaal heeft een capaciteit van 17.000 plaatsen, faciliteert 90 tot 100 shows per jaar en ontvangt jaarlijks gemiddeld 1,2 miljoen bezoekers. Het bieden van een perfecte live-beleving voor fan en artiest is het ultieme doel.