Vernieuwende Piecom 3.0: “Ook samen slimmer op Schoonmaakgolfdag”

Op dinsdag 18 september vindt u ‘toute’ schoonmaak Nederland op de Golfclub Haverleij in Den Bosch, want daar vindt op die dag – de derde dinsdag van september – de 11e Nationale Schoonmaakgolfdag plaats. Softwareleverancier Nocore, leverancier Piecom en Consensus Services, specialist in hygiëne & health, staan aan het financiële roer van dit sportevent. In het drieluik Hoofdsponsors Schoonmaakgolfdag spreken we in deze derde aflevering met Frank Laurentius van Piecom. Over vernieuwende stappen, de vertrouwde golfdag, samen slimmer en meer.

April vorig jaar kondigde Piecom aan dat zij gingen samenwerken met CleanDeal. Het resultaat van die samenwerking is helaas niet zo uitgevallen als beiden partijen dachten. Daarom is er besloten te ontkoppelen en alle primaire processen stapsgewijs terug te halen naar Rotterdam. De bedoelingen van beide partijen waren goed, maar werkten niet in de praktijk.

Hoe verder? Met een nieuwe herpositionering, story to tell, huisstijl, website, ERP-systeem, jong en dynamisch team, huisvesting en disruptieve innovaties. Piecom 3.0 is aanstonds. “Per 1 oktober vertrekken we van nummer 217 naar nummer 192 in onze vertrouwde straat, de Bovendijk in Rotterdam. Daar vinden per 1 januari 2019 alle primaire processen van Piecom plaats, dus ook onze backoffice en logistiek. Daarnaast creëren we ook een Experience center en beheren we onze nieuwe website, met een voor de klanten doordacht bestelsysteem en directe koppeling naar onze geïntegreerde webshop”, vertelt Frank Laurentius met gepaste trots over het nieuwe geluid van Piecom dat de markt binnenkort gaat horen. De komende periode zullen er al snel enkele aanpassingen merkbaar worden.

Samen slimmer
Samen slimmer is de oneliner, visie, filosofie en aanpak van Piecom. “Samen slimmer gaat ook op voor de Nationale Schoonmaakgolfdag. Allereerst ben ik blij dat het driemanschap in tact is gebleven, dus Ad Klösters (Nocore), Rob Boele (Consensus Services) en ik. Samen verbinden we en een event als de Schoonmaakgolfdag past daar perfect bij. Er komen spannende, inspirerende tijden in de schoonmaak aan, met vernieuwingen en veranderingen. ”

Enige verbroedering tussen branchegenoten, met elkaar van gedachten wisselen, nieuwe contacten opdoen: de Schoonmaakgolfdag heeft het allemaal in zich. “De Schoonmaakgolfdag is een warm event voor directie en management van schoonmaakbedrijven, gehouden in het zuiden van Nederland, dat zich typeert door gastvrijheid. Golfen is bovendien en spel, waarvoor je met elkaar buiten de natuur intrekt. En ook op het spel is samen slimmer van toepassing: we spelen namelijk best bal. Je slaat met z’n vieren af en gaat uit van de beste bal. Ook dat is samenwerking. We moeten het met elkaar doen, en dat doen we ook!”

Over de Schoonmaakgolfdag
De Nationale Schoonmaakgolfdag vindt op de derde dinsdag van september (de 18e) plaats in Golfcllub Haverley in Den Bosch en wordt mede mogelijk gemaakt door hoofsponsors Nocore, Piecom en Consensus Services, ambassadeurs Van der Windt Verpakkingen, Masugro, FacilityApps.com, CleanJack, i8 en 365 Cleanit.
De Schoonmaakgolfdag duurt van 10.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Om 18.15 uur vindt de prijsuitreiking plaats, gevolgd door het walking diner.

Voor meer informatie of aanmelding, klikt u op deze link