Ruben Krüs van Facility Groep Nederland: “Door Smart Cleaning geen schrobzuiger nodig”

Ruben Krus - Simon Schutter Fotografie“Door Smart Cleaning hebben we geen schrobzuigmachine hoeven aanschaffen en kunnen we periodieken ruim uitstellen.” Dat stelt Ruben Krüs, directeur van Facility Groep Nederland. Crohill, totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en ‑methoden, ontwikkelde Smart Cleaning. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement. Ook Ruben Krüs, directeur Facility Groep Nederland, kiest voor Smart Cleaning. Hij legt u graag uit waarom.

“Als operationeel directeur ben ik mede verantwoordelijk voor de investeringen, die in mijn onderneming Facility Groep Nederland worden gedaan. Om ontzorgd te worden in gereedschappen en chemie, heb ik gekozen voor Crohill als totaalleverancier. Recent kwam een van onze projectleiders naar mij toe met het verzoek een schrobzuigmachine te plaatsen bij een klant in Lichtenvoorde. Het ging om het schoonmaken van plavuizen in de verkeersruimten van een productieplant. Op dat moment gaf Wibo van Crohill het advies om deze ruimten eerst eens proberen te onderhouden met het Smart mop-systeem. ‘Wat de boer niet kent, dat vreet ie niet’, een echte Achterhoekse instelling, hield me in eerste instantie tegen. Maar Wibo was stellig overtuigd en we zijn het gaan toepassen. Uiteindelijk bleek het een schot in de roos! En het resultaat? We hebben geen schrobzuigmachine aangeschaft en de periodieke beurten kunnen we ruim uitstellen. Bovendien super qua schoonmaaktechnisch resultaat, voor het milieu en onze portemonnee!”

Waarin wilt u verbeteren?
Over twee weken vertellen verschillende klanten op Schoonmaakjournaal wat Smart Cleaning oplevert op het gebied van werkdruk en ergonomie: “De werkdruk verlaagt, de kwaliteit stijgt gigantisch en de medewerkers hebben meer plezier in hun werk.” Nieuwsgierig. Kijk alvast op www.smartcleaning.nl 

Over Facility Groep Nederland
Facility Groep Nederland is een professionele facilitaire specialist met ruim dertig jaar ervaring. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar de diverse vormen van facilitaire diensten, uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen. Naast adequate uitvoering biedt Facility Group Nederland u ondersteuning, informatie en advies bij facilitaire vraagstukken. Met onze gezamenlijke ervaring en keuze uit een groot aantal mensen op allerlei disciplines is er al snel een passende match tussen opdrachtgever en dienstverlener.

×