Orion: “Crohill levert kwaliteit. Daar behoud ik mijn klanten mee”

Nemo OrionCrohill, totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden, heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.” Wilco de Vries, directeur van schoonmaakbedrijf Orion, kiest voor Smart Cleaning om onder meer museum Nemo in Amsterdam schoon te houden. Hij legt u graag uit waarom. 

De Vries: “Kwaliteit is voor mij het allerbelangrijkste. Zonder houd je het niet lang vol.” Op aanraden van een nieuwe opdrachtgever nam De Vries contact op met Crohill. Na een uitgebreide testfase eind 2015 zet Orion nu voor verschillende opdrachtgevers Smart Cleaning in.

Vloeren glimmen als nooit tevoren
Orion maakt al zes jaar schoon bij Nemo. De Vries: “Ze zijn bij Nemo blij met de kwaliteit die ik ze bied. Met honderdduizenden bezoekers per jaar kun je je voorstellen dat we veel te doen hebben, zoals vloeren en toiletten, ook tijdens alle exposities. Voor de vloeren gebruiken we het Smart Spoelmop-systeem in combinatie met Blue Star. Sinds we dat gebruiken, glimmen de vloeren als nooit tevoren, zonder daar extra moeite voor te hoeven doen.”

Glazen oppervlaktes sneller scho(o)ner
Nemo is een museum gericht op kinderen die van alles mogen onderzoeken. De Vries: “ De afdrukken van kinderhandjes vinden we terug op de glazen oppervlaktes in de expositieruimtes. Daarvoor gebruiken we de glashandschoen en de glasdoek van Crohill. Beide werken super: schoner en sneller dan de vorige glasdoeken die we gebruikten.”

“Natuurlijk had ik wel wat weerstand om over te stappen naar nieuwe producten en systemen. Maar de testfase heeft me overtuigd: Crohill levert kwaliteit. En daar behoud ik mijn klanten mee.”

Waarin wilt u verbeteren?
Over twee weken vertelt Ron van Tol van Ancora Multidiensten op Schoonmaakjournaal welke voordelen Anco behaalt met Smart Cleaning. U kunt alvast een kijkje nemen op www.smartcleaning.nl.

Over Orion
Orion Schoonmaakbedrijf in Zaandam is in 1992 opgericht door Wilco de Vries. In de loop der jaren heeft het bedrijf een grote diversiteit aan opdrachtgevers opgebouwd: van bedrijven, kantoorgebouwen, musea, dienstensector, artsen tot verenigingen van eigenaren (VvE). Orion is er trots op dat al haar opdrachtgevers van het eerste uur nog steeds tot de klantenkring behoren.

×