Numatic TTB 1840 in de praktijk: “Met verbazing zagen we hoe schoon de vloer werd”

Schoonmaakjournaal - Bakkerij Van Maanen - NumaticBakkerij Van Maanen in Nieuw-Vennep zet sinds de zomer van 2015, via Qlean-tec, de Twintec 1840 schrobzuigmachine van Numatic in voor het schoonmaakonderhoud van de vloer van de bakkerij en haar horecagedeelte. De dames van deze bakkerij zijn enthousiast over het resultaat van de schrobzuigmachine en willen deze niet meer kwijt!

Bakkerij van Maanen is een keten van 50 bakkerijen tussen Amsterdam en Den Haag, waarvan 10 locaties zijn gecombineerd met een horecagelegenheid. Hier kun je fijn ‘Koffie leuten bij de bakker’. Zo ook in het winkelcentrum Symfonie in Nieuw-Vennep.

Chantal Koot, werkzaam in het horeca-gedeelte van deze bakkerij, vertelt over haar werk en het schoonmaakonderhoud. “Ik werk hier al twee jaar, met fijne collega’s. Er heerst een leuke sfeer, ik denk dat ik hier niet meer wegga. Hygiëne is bij ons erg belangrijk. De bakkerij, de winkel en het terras moeten altijd netjes en schoon zijn. Overdag zijn we er voor de klanten, na sluitingstijd maken we schoon. De TTB 1840 (batterijversie) helpt ons bij het goed schoonmaken van de vloer. We gebruiken de machine nog niet zo vaak als we zouden willen, soms zijn we zo moe dat we snel even moppen. Het reinigen van de machine en vullen van het reservoir met water en reinigingsmiddel kost dan net iets meer tijd. Maar met moppen ben je eigenlijk net zo veel tijd kwijt en dat maakt lang niet zo goed schoon als de schrobzuigmachine.”

Schoner dan moppen
De machine is in 2015 aangeschaft via Qlean-tec BV uit Mijdrecht. Qlean-tec ontzorgt haar klanten met hygiëne-oplossingen, waarbij zij, als dealer van Numatic, een breed assortiment van schoonmaakmachines toepast. Zo bracht zij de schrobzuigmachine onder de aandacht van haar klant Van Maanen. Een keten die al op aanraden van Qlean-tec meerdere Numatic-machines, zoals stofzuigers, gebruikt.

“We hebben toen een demonstratie en uitleg van Qlean-tec’s accountmanager Maik van Leijden gehad om er goed mee om te gaan’, gaat Chantal verder. ‘De eerste keer dat we de machine gebruikten, stonden onze monden echt open van verbazing over het verschil. Wat maakt deze goed schoon ten opzichte van het traditionele moppen. Je kon precies zien waar we met de machine waren geweest. Hij loopt lekker en de bediening is gemakkelijk. De TTB 1840 wordt ook wel eens uitgeleend aan een andere locatie. De laatste keer hebben we de machine na enkele weken zelf weer teruggehaald, anders hadden ze ‘m gehouden. Dat willen we niet!”

Ontwikkeld voor gemak en besparing
De Twintec 1840 schrobzuigmachine is ontwikkeld om effectief en efficiënt harde vloeren goed te reinigen. Deze machine kan een besparing op arbeidstijd opleveren en is fysiek minder belastend in vergelijking met de traditionele mopwerkzaamheden. De resultaten van machinaal reinigen zijn natuurlijk niet te vergelijken met handmatig werken. Super schoon resultaat spreekt voor zich. De kleine afmetingen en het lage geluidsniveau maken de machine geschikt voor restaurants, banken, hotels, verzorgingsklinieken en kantoren. De Twintec schrobzuigmachine is verkrijgbaar met en zonder snoer en wordt standaard geleverd met het Numatic Service Plan: 2 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar vrij van voorrijkosten en arbeid.

Meer informatie: www.numatic.nl / www.qleantec.com

 

×