Nilfisk toont vrijheid in schoonmaken op Vakbeurs Facilitair

2019 begint voor Nilfisk uniek. Van 23 tot en met 25 januari 2019 zal Nilfisk namelijk voor het eerst deelnemen aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht. Specifiek voor ontmoetingen met relaties en belangstellenden uit Nederland en België. Met op haar stand speciale aandacht voor batterij-stofzuigers die garant staan voor vrijheid, flexibiliteit en veiligheid tijdens het schoonmaken.

Dit jaar zal al het eerste jaar zijn dat Nilfisk aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer deelneemt. Een beslissing die weloverwogen genomen is. Ludovic Vrijburg, Coördinator marketing & communication van Nilfisk Benelux, benadrukt de beslissing: “deze beurs richt zich voornamelijk op de Nederlandse facilitaire markt. Als Nederlandse verkooporganisatie willen wij tijdens deze beurs juist onze Nederlandse relaties en bezoekers ontmoeten. Ook de Belgische bezoekers die naar Utrecht afreizen, zijn natuurlijk van harte welkom.”

Stofzuigen in vrijheid
In 2018 introduceerde Nilfisk de batterij aangedreven stofzuigers, één model rugstofzuiger en één model slede stofzuiger. “Deze zetten wij op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer opnieuw ‘in the picture’. Deze snoerloze machines hebben immers veel meer in zich dan alleen stofzuigen”, vervolgt Ludovic. “Je kunt ermee in alle vrijheid schoonmaken, het is een boost voor de mobiliteit en flexibiliteit voor de gebruikers. Zij hoeven geen kabel meer mee te slepen tussen stoelen of tafels. Onveilige situaties in ruimtes waar veel mensen komen die over het netsnoer kunnen struikelen, zijn verleden tijd. Het bereiken van lastige plekjes in een vliegtuig, trein of bus wordt niet meer gehinderd door de ‘beperkte’ lengte van een snoer. Veiligheid is nu voor schoonmaker en eindgebruiker gegarandeerd.”

Batterij stofzuigers
“In ons assortiment zijn de batterij stofzuigers VP600 en de rugstofzuiger GD5 opgenomen. Deze stofzuigers werken op batterijen en zonder netsnoer. De werktijd op de 36V lithium-batterij is exceptioneel, je kunt zeker tot 60 minuten stofzuigen. Daarna heeft de accu maar 40 minuten nodig om tot 90% laadvermogen te komen. Hierdoor maakt het wisselen van twee accu’s tussen de stofzuiger en de lader, non-stop gebruik mogelijk. Erg handig als je een zwaardere reinigingsklus goed wilt uitvoeren. Bovendien kennen deze stofzuigers ook een boost-functie, een tweede stand, om het oppervlak nog grondiger te kunnen reinigen. Het lage geluidsniveau voorkomt overlast tijdens het werk.”

Vakbeurs Facilitair
“Wilt u zelf de batterij stofzuigers en nog meer professionele reinigingsproducten van Nilfisk ervaren? Kom dan naar stand F42 op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Wij ontvangen u graag, de koffie staat klaar.”

Voor een gratis bezoek aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, kunt u zich hier registreren.

 

×