Hazet speeddates met leveranciers en afnemers: behind the scenes

oktober 8, 2018 in Bedrijven vertellen

Op 4 oktober  organiseerde Hazet voor de tweede keer dit jaar een dag dat in het teken stond van speeddaten. Medewerkers van Hazet en uitgenodigde afnemers konden bij Taets Art and Event Park in formele en informele sfeer discussiëren met en luisteren naar leveranciers uit de branche. Op deze manier is de relatie tussen de leverancier, de medewerker van Hazet en de afnemer sterk verbeterd en werd informatie direct met elkaar gedeeld.

In navolging van de eerste geslaagde speeddatedag in februari is besloten om in het najaar van 2018 wederom een speeddatedag te organiseren. Van 10:00 uur tot 16:30 uur hebben meer dan 25 speeddates plaatsgevonden met deze leveranciers: Essity; Vileda; Ecolab; Kimberly-Clark; Werner en Mertz; Duni; MTS Euro Products; Diversey; Unger; Deb-STOKO; Vermop; Vikan; Rubbermaid; HAVEP en Product For Product.

Tussen de speeddates door konden alle aanwezigen zich terugtrekken in de centrale hal om te werken of te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Hazet bedankt alle aanwezigen voor het creëren van een zakelijk succesvolle speeddatedag.

Aftermovie
Van deze speeddatedag is een aftermovie als sfeerimpressie gemaakt. Bekijk deze hier.

Over Hazet
Hazet is totaalleverancier van schoonmaakmiddelen, -materialen en –machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, disposables en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde van het bedrijf is dat zij servicegericht naar potentiële oplossingen kijkt om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken. Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt is Hazet onderdeel van een internationaal netwerk. Zij is partner van igefa en INPACS en kan hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden. Hazet legt extra nadruk op het bieden van efficiënte oplossingen waardoor zij kwaliteit kan garanderen en alleen de beste A-merken vertegenwoordigt.

Delen