De Kroon: “Trappenhuizen schrikbarend schoon zonder schrobben!”

Ronald van de Bilt - De KroonEen trappenhuis is hét visitekaartje van een gebouw. Het moet schoon zijn én veilig. Crohill, totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en -methoden, heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement. Ronald van de Bilt, directeur service en schoonmaak van De Kroon, kiest voor Stair-Well, een onderdeel van Smart Cleaning, voor het reinigen van trappenhuizen. Hij legt u graag uit waarom.

“We maken zo’n 300 trappenhuizen per week schoon en het Stair-Well concept is bij ons nu helemaal ingeburgerd. De twintig medewerkers die ermee moeten schoonmaken, vonden het eerst maar niets, zo’n andere manier van werken. Maar al na drie maanden was de kwaliteit enorm verbeterd en behoorde schrobben tot het verleden. Vooral in Utrecht werken we veel in oudere wijken, van net na de oorlog. Die trappenhuizen zijn nu schrikbarend schoon!”

Praktijkcase
Een schoonmaakbedrijf maakt voor een woningbouwvereniging vier trappenhuizen van vier verdiepingen schoon. Inzet uren: 1 x 60 minuten per week. Inzet uren met Stair-Well: 1 x 40 minuten per week. Het schoonmaakbedrijf kan door de tijdsbesparing van 20 minuten per week, extra werkzaamheden verrichten voor de klant, waardoor de kwaliteit en de tevredenheid nog meer omhoog gaan. De trappen worden schoner met minder inspanning.

Waarin wilt u verbeteren?
Over twee weken vertelt Ruben Krüs, directeur Facility Groep Nederland, op Schoonmaakjournaal wat Smart Cleaning oplevert: “Een super resultaat qua schoonmaak technisch resultaat, het milieu en onze portemonnee!” Nieuwsgierig? Kijk alvast op www.smartcleaning.nl 

Over De Kroon
De Kroon facilitaire diensten heeft haar hoofdkantoor in Utrecht. ​Naast schoonmaak is De Kroon gespecialiseerd in beveiliging, receptiediensten, catering, groenonderhoud en plaatsing en onderhoud van binnen- en buitenzonwering. De Kroon kiest voor kwaliteitcontinuïteit en transparantie en gebruiken zoveel mogelijk milieuverantwoorde middelen en methoden.

 

×