CSU over Smart Cleaning: “Eenvoudig streeploos RVS!”

schoonmaakjournaal-michael-pool-csuRVS zit snel vol met vingerafdrukken en strepen. Michael Pool, rayonleider bij CSU, krijgt hier geen klachten meer over sinds RVS gereinigd en onderhouden wordt met Prestan Edelstaalreiniger in combinatie met de Smart Combimop onderdeel van Smart Cleaning.

“In het verleden hadden we problemen met het RVS in een provinciehuis in Flevoland. Overal staan RVS steunpilaren en na het schoonmaken bleven de palen vettig. Stel je voor dat een minister met zijn jasje langs die vettige paal loopt en een vet pak krijgt. Dat kan natuurlijk niet! Met de RVS reiniger van Crohill is dat probleem helemaal opgelost. Het is makkelijk aan te brengen, niet vet en de palen blijven ook schoon als je je vinger eroverheen haalt. Daarnaast is het ook nog duurzaam: we gebruiken het slechts drie á vier keer per jaar en dat is voldoende. Ook de klant is er blij mee, de klachten over de palen zijn verdwenen. We zijn er heel enthousiast over.”

Waarin wilt u verbeteren?
U kunt een kijkje nemen op www.smartcleaning.nl of telefonisch contact met ons opnemen: (0320) 281 231.

Over Crohill
Als u kiest voor Crohill, kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden én en ontwikkeld Smart Cleaning. Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 won CSU de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd door Great Place to Work voor de achtste maal bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2015. In 2016 werd CSU voor het tweede jaar op rij ook gecertificeerd als Top Employer Nederland en won het de eerste Golden Service Innovatie Award. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.

 

×