Clean Vision: “Dankzij Smart Cleaning geen methodefouten op vloeren”

schoonmaakjournaal-clean-vision-crohill-smart-cleaning“We zijn een schoonmaakbedrijf dat geïnteresseerd is in het vak. Voor ons staat het leveren van kwaliteit op de eerste plaats. Omdat we altijd voor het beste gaan, hebben we voor Smart Cleaning gekozen”, vertelt René Wesseling, directeur van het Haarlemse schoonmaakbedrijf Clean Vision.

Veel schoner blijkt uit VSR controles
“Vorig jaar hebben we een heel ziekenhuis omgezet naar Smart Cleaning. We werkten hier met moppen van een andere leverancier en de vloeren werden vettig.  We maken nu de vloeren schoon met de Smart Light-mop. De kwaliteit is enorm verbeterd. Dat het schoner wordt, blijkt ook uit de VSR-controles. Er worden geen methodefouten op de vloeren meer geconstateerd. Dat scheelt veel extra uren om te corrigeren. Onze mensen zijn er erg blij mee en vragen specifiek om Smart Cleaning. Ze vinden het prettiger werken en veel lichter. “

Instructie en begeleiding
Wessling vervolgt: “Bij gebruik van het systeem is instructie erg belangrijk, omdat het anders werkt dan men gewend is. Crohill pakt dit heel serieus aan en begeleidt onze projecten bij aanvang en ook daarna. Ze staan er wanneer we ze nodig hebben. “

Wilt u ook samen met ons het schoonste resultaat bereiken? U kunt een kijkje nemen op www.smartcleaning.nl of Crohill bellen 0320 281231. We helpen u graag verder.

Constante hoge kwaliteit
Als u kiest voor Crohill, kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is leverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden en ontwikkelde Smart Cleaning: “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

Over Clean Vision
Clean Vision is een regionaal kwaliteitsbedrijf, waarin maatwerk, persoonlijke aandacht en flexibiliteit centraal staan. Clean Vision levert een compleet schoonmaakpakket van A tot Z om haar opdrachtgevers te ontzorgen. Of het nu om schoonmaakwerk, glasbewassing, vloeren reinigen of een dieptereiniging van een toilet of keuken gaat, Clean Vision regelt het! Kijk op www.cleanvision.nl voor meer informatie.

 

 

×