Ancora Multidiensten: “Medewerkers en klanten tevreden met Stair-Well”

Schoonmaakjournaal - Crohill - Smart mopAncora Multidiensten is al 48 jaar specialist in het reinigen van trappenhuizen. Na een uitgebreide testperiode kiest Ancora voor Stair-Well, een onderdeel van Smart Cleaning, voor het reinigen van trappenhuizen. Deze samenwerking is op de ISSA/INTERCLEAN in Amsterdam, in mei, bekrachtigd. Nico Smit, hoofd uitvoering, legt u graag uit waarom Ancora Multidiensten voor Stair-Well kiest.

“Eerst maakten we trappenhuizen schoon met een strengenmop en een dubbele rolemmer. De trappen bleven lang nat, waardoor hervervuiling sneller plaatsvond. Tevens waren deze strengenmoppen een stuk zwaarder dan de Smart mop. Tijdens het testen met de Smart mop werd al snel duidelijk dat het werken met deze mop een stuk lichter is en dus beter voor onze medewerkers. Er is minder kans op randvergoring en je merkt dat de vloeren minder snel (her)vervuilen, ook omdat de droogtijd minimaal is. Je kunt heel duidelijk zien welke trappenhuizen met de Smart mop zijn schoongemaakt en welke niet.”

Goedkoper en beter
“De strengenmoppen moesten we vaak vervangen en de Smart moppen gaan langer mee en zijn dus goedkoper. Het voordeel hierbij is dat de pers voor de Stair-Well mop gewoon op de bestaande rolemmercombinatie te gebruiken is wat weer scheelt in de extra investering. Uiteindelijk zijn onze klanten en medewerkers de belangrijkste graadmeter. Zijn zij tevreden? Nu we met Smart Cleaning de trappenhuizen reinigen, hebben we blijere medewerkers, omdat de werkzaamheden lichter zijn. Ook van de bewoners ontvangen we meer complimenten. Kortom, Stair-Well is schoner, goedkoper én makkelijker.”

Waarin wilt u verbeteren?
Over twee weken vertelt Heleen Terlaak, directeur en eigenaar van Terlaak Cleaning, dat Smart Cleaning ook heel goede resultaten oplevert in de zorg. Nieuwsgierig? Kijk alvast op www.smartcleaning.nl.

Over Crohill
Crohill, totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden, heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

Over Ancora Multidiensten
Ancora Multidiensten is een modern, specialistisch bedrijf met een grote verscheidenheid aan facilitaire diensten. Ancora is een regionaal bedrijf met een werkgebied dat zich op Groot Randstad toespitst in Noord Holland en met de vestiging in Dordrecht voor Zuid Holland en biedt een persoonlijke benadering met de ontegenzeggelijke inzet van een familiebedrijf.

×