11 maart 2016

Romaro Schoonmaakgroep neemt Schoonmaakbedrijf Meerwijk over

Met de bedrijfsovername van Schoonmaakbedrijf Meerwijk uit Utrecht positioneert Romaro Schoonmaakgroep uit Ridderkerk zich stevig in het Nederlandse topsegment van de schoonmaakbranche. Met terugwerkende kracht vanaf 1 januari heeft Romaro Schoonmaakgroep op 8 maart 2016 de aandelen van Meerwijk Schoonmaak en Meerwijk Asbest Sanering overgenomen. Hierdoor de totale omzet nu ruim € 22 miljoen die 800 trotse medewerkers realiseren.

Naast de omzetgroei van ruim € 8 miljoen verstevigt Romaro ook haar dienstenpakket en komt er, naast aanvulling in het regulier schoonmaakonderhoud, industriële reiniging,  glas- en gevelreiniging, specialistische diensten, ook (interne) sloopwerken voor woningbouw en asbestsanering bij.

Groot worden door klein blijven
Rogier Mazurel, algemeen directeur van Romaro Schoonmaakgroep (0p de foto links, red.): “Een grote overname van een vergelijkbaar familiebedrijf past perfect in de bedrijfscultuur en strategie om onze ambities waar te maken. Opdrachtgevers zijn steeds meer op zoek naar dergelijke organisaties die groot worden door klein te blijven en in staat zijn om écht aandacht te blijven geven. Door deze overname kunnen we onze strategie voortzetten en ons dienstenpakket alsmede werkgebied uitbreiden.”

Groeien naar omzettop
Romaro Schoonmaakgroep heeft een sterke marktpositie en is een toonaangevend bedrijf dat verder wil groeien naar een plaats in de omzettop van de Nederlandse markt. Met de overname van Meerwijk Schoonmaakbedrijf zet Romaro Schoonmaakgroep een volgende stap in haar ambitie. De focus zal blijven liggen op de persoonlijke benadering en menselijke factor.

Meer informatie: www.romaro.nl

 

Deel dit artikel

Ook interessant: